Heemkundekring presenteert nieuwe uitgave Straet & Vaert

Jan Vera overhandigt voorzitter André van Rijswoud de nieuwe uitgave van Straet & Vaert. Foto: James Hannam.

Penningmeester Ad Vermeer neemt de cheque in ontvangst.

Zaterdag 9 november presenteerde de heemkundekring onder belangstelling van een groot aantal leden, schrijvers en sponsors de 39e uitgave van Straet en Vaert. 108 pagina’s met zes rijk geïllustreerde  artikelen herinneren weer aan belangrijke gebeurtenissen is onze gemeente. Volledig verrast mocht de voorzitter het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Hij bedankte de schrijvers voor hun hun mooie prestaties en de sponsors voor hun financiële bijdrage die deze uitgave weer mogelijk hebben gemaakt.

Na de presentatie reikte Annemarieke Swaans- Smits van de Rabobank De Langstraat de Heemkundekring een cheque uit. Een bedrag van € 789.32, dat door stemmen van onze leden tijdens de Rabobank Club Support actie tot stand is gebracht en besteed zal worden aan de aanschaf van nieuwe scan apparatuur, noodzakelijk voor het scannen van grote documenten. Wij bedanken onze leden voor hun uitgebrachte stemmen en Rabobank De Langstraat voor het mooie bedrag. Straet & Vaert is verkrijgbaar op de volgende verkooppunten: Primera Loon op Zand, Oranjeplein 24, Primera Kaatsheuvel, Hoofdstraat 78 en bij boekhandel Bruna, Hoofdstraat 65, Kaatsheuvel.