Activiteitennieuws vanuit Heemkundekring Loon op ’t Sandt

Fietstocht 2017 1Laatst, 17 juni, zijn we met een kleine  groep van onze leden op de fiets naar de Nederlands Hervormde Kerk van Loon op Zand, in Sprang Capelle geweest. Na ruim een uur gefietst te hebben, door de mooie omgeving, kwamen we hier rond 13.30 uur aan. We kregen een gedegen rondleiding met heldere toelichting op de gewoontes en gebruiken van deze geloofsovertuiging. Na nog een glas fris gedronken te hebben en even nagepraat zijn we terug naar Loon gefietst, alwaar we rond 16.15 uur aankwamen en uit elkaar gingen. Zie de foto’s…

Verder hebben we, dankzij een prettige samenwerking met de bibliotheek en de huisartsen van ons dorp de mogelijkheid om enkele kleine,  intieme permanente exposities en tentoonstellingen te houden. Deze hebben een regelmatig wisselend karakter en zijn te bezichtigen in de bibliotheek en de diverse wachtruimtes.

Als deze activiteiten u bevallen en u bent in het bezit van creatieve en organiserende eigenschappen kunt u altijd contact opnemen met onze secretaris om deze eigenschappen om te kunnen zetten in daden.

Comments are closed.