Open Monumenten Dag 2017

Kerk LoZ-1Zaterdag 9 september is het Open Monumenten Dag.

Het thema is: Boeren, Burgers en Buitenlui.

De Heemkundekring Loon op ’t Sandt gaat dit thema uitdrukken in een foto collage in de kerk die geopend is van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Tijdens deze uren kunt u de kerk bezoeken en wordt u rondgeleid door enkele van onze leden. Ook is er gelegenheid om de Toren te beklimmen.

Om 14.00 uur wordt een dorpswandeling gestart onder begeleiding van een ervaren gids. Deze wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Deelname € 2,50 per persoon, leden gratis.

Zondag 10 september is Het Witte Kasteel geopend. De Heemkundekring is ook hier aanwezig met een collage van foto’s rondom het thema; Boeren, Burgers en Buitenlui.

Ook hier starten we om 14.00 uur vanaf de kasteelpoort een rondleiding door Loon op Zand. Deelname € 2,50 per persoon, leden gratis.

Comments are closed.