Corona update na de persconferentie van 26 november

Beste Leden,

Zoals zeer waarschijnlijk wel bekend zal zijn bij jullie allen, gaat er nu een avond lockdown in vanaf 28-11 om de Corona onder controle te krijgen; daarnaast nog diverse maatregelen die jullie wel bekend zijn: anderhalve meter, mondkapje, etc.

Voor ons als Heemkunde betekent dit dat we voorlopig geheel gesloten zijn, wederom en helaas en de Kletterhoef dus dicht is tot nader order.

Dat doet de cohesie van de Heemkunde niet bepaald goed en ik denk zeker te weten dat veel mensen die actief bezig zijn in de Kletterenhoef, elkaar zullen gaan missen, net nu de boel pas sinds enkele maanden weer is opgestart.

Het is niet anders, belangrijker is dat jullie allen in goede gezondheid blijven en dat we elkaar weer zullen zien en ontmoeten in betere tijden.

Mocht het onverhoopt toch nodig zijn dat je even in de Kletterhoef moet zijn om iets op te halen of wat dat ook: dat kan natuurlijk wel, maar laat het ons dan even weten via een kort bericht, zodat het verantwoord is.

Met vriendelijke groet,

Kees Hesselmans

PS: heb je je stem al uitgebracht? Zou fijn zijn, hoe meer hoe liever. De inzendtermijn sluit op 10 december om 24:00 uur.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *