Openstelling Kletterenhoef tot nader order

Na lange tijd van afwezigheid door de Corona-pandemie kunnen de werkgroepen weer hun activiteiten uitvoeren.

De Kletterenhoef is daarom weer opengesteld voor uitsluitend de werkgroepleden die op dat moment zijn ingeroosterd:

– maandagavond: werkgroep Genealogie
– dinsdagochtend: Foto-werkgroep
– dinsdagmiddag: Archief-werkgroep
– donderdagmiddag: Foto-werkgroep en scanactiviteiten

Hierbij is zes à zeven het maximum aantal mensen dat tegelijk binnen mag zijn mits de 1,5 meter onderlinge afstand gewaarborgd blijft. Hierbij houden we ons aan de landelijke richtlijn dat de onderlinge afstand 1,5 meter bedraagt en zodra dat niet mogelijk is, een mondkapje wordt gedragen.
Overige leden zijn op de werkgroep-uren helaas niet welkom.

In overleg met de scouting is bepaald dat de Heemkundekring geen activiteiten heeft zodra het scoutinggebouw is verhuurd aan anderen. Deze informatie is te vinden op de website van de scouting https://www.scoutingpsg.nl/verhuur