Heemkundekring zet haar collectie online

Na een voorbereidingsperioden van ruim een jaar is het mogelijk om een gedeelte van onze fotocollectie, bidprentjes en objecten in te zien op deze website.
Door eenvoudig te klikken op de tab; collectie, komt u in het openingsmenu en kan een keuze gemaakt worden welke onderdelen zichtbaar moeten zijn. Eenmaal een keus gemaakt kan met de filter aan de rechterkant specifieker worden gezocht.
De Heemkundekring Loon op ’t Sandt werkt samen met De Brabant Cloud aan het delen van al haar bezittingen met iedereen die geïnteresseerd is. Het project staat wat de presentatie op deze website betreft nog in de kinderschoenen en wij zullen onze website de komende tijd verder vullen, dus neem regelmatig een kijkje.
Naast de genoemde onderdelen zullen wij medio 2018 ook in staat zijn om ons documentenarchief, interviews, films en boeken collectie zichtbaar te maken.
Wij hebben veel inspanningen gedaan om alles dat zichtbaar is zo zorgvuldig mogelijk weer te geven. Toch kan het voorkomen dat gegevens niet juist zijn vermeld en daar hebben wij u als bezoeker aan onze website voor nodig. Wij vragen u om een reactie te geven door middel van het invullen van het contactformulier dat onder de foto’s zichtbaar is, zodat wij onjuistheden direct kunnen herstellen.
De Heemkundekring verstrekt op verzoek geen foto’s digitaal, geïnteresseerden kunnen binnen kort gebruik maken van een bestelformulier waar foto’s op besteld kunnen worden tegen kostprijs van de afdrukken.