Genealogie

LZ_DTB_004_114Zijn alle Loonse meensen familie van elkaar?

Met de werkgroep Genealogie leggen we niet alleen de stambomen van Loonse mensen vast, maar ook allerlei zaken eromheen.

Waar hebben deze mensen gewoond? Wat voor beroep hadden ze? Had er iemand iets uitgespookt dat niet door de beugel kon? Zijn ze op foto of schilderij vastgelegd? Hebben we gebruiksvoorwerpen van deze mensen? Hebben we bidprentjes? Enz., enz.

Al deze vragen willen we proberen te beantwoorden. Misschien komen we er wel achter dat alle echte Loonse mensen familie van elkaar zijn.

Wat we verzameld hebben, wordt vast gelegd m.b.v. een genealogieprogramma. Zo krijgen we een totaalbeeld van families en/of van individuen.

In 2019 komen we iedere maandagavond (uitgezonderd feestdagen) tussen 19.30 en 21.30 uur bij elkaar in de Kletterenhoef.

Wij hebben een beperkt aantal laptops ter beschikking, mocht je niet in het bezit zijn van een laptop dan bestaat de mogelijkheid om hier gebruik van te maken.

Natuurlijk kun je aan je eigen stamboom werken en wij zullen je daar graag mee helpen. We willen dan jouw gegevens wel opnemen in ons bestand.

Aanmelden kan via het secretariaat:

mail: secretaris@heemkundekringloonoptsandt.nl of telefoon:  06 – 1011 4684