Collectie

Op deze pagina kunt u (een gedeelte van) de collectie van Heemkundekring Loon op ‘t Sandt bekijken.

Collectie algemeen

Hier kunt u de totale collectie bekijken. Deze collectie omvat ons beeldmateriaal, bidprentjes, objecten, documenten en bibliotheek.
Via trefwoorden kunt u zoeken in de gehele collectie. Ook kunt u met de filters aan de linkerzijde een onderwerp selecteren.
Tevens is er aan de linkerzijde een kopje ‘informatie gevraagd’. Bij deze foto’s kunnen we uw hulp goed gebruiken om de missende informatie compleet te maken.
Aanvullingen of opmerkingen bij een foto, object of document kunt u aan ons doorgeven via de knop ‘reageer op dit object’.

Bidprentjes collectie

De collectie bidprentjes is in verband met de doorzoekbaarheid ook apart te bekijken. U heeft dan meer mogelijkheden om de collectie te filteren.
De filtermogelijkheden vindt u aan de linkerzijde. Tevens kunt u zoeken op trefwoord via de zoekbalk of uitgebreid zoeken op geslachtsnaam of geboorte- en overlijdensdatum.

We hebben zo zorgvuldig mogelijk de betrouwbaarheid van de bronnen gecontroleerd en tevens gecontroleerd op aanwezigheid en eventueel correcte afhandeling van auteursrechten en op bescherming van privacy. Mocht u toch van mening zijn dat specifieke informatie niet op deze site gepubliceerd mag worden, laat het ons dan weten.